Domácí potřeby Do kuchyně Nádobí Hrnce a sady Biopan 2v1 velký masivní pekáč s indukčním smažícím a grilovacím víkem, BIOPAN, 8 litrů
- Doprava zdarma
- HIT
- Záruka 5 let
- Záruka 3 roky
- VIP CENY
- Akční nabídka
- Pomocníci při úklidu
- Do kuchyně
- Elektrické udírny
- Sušičky potravin
- Elektrické tlakové a pomalé hrnce
- Vakuové svářečky fólií
- Nádobí
- Pánve
- Fondue
- Rendlíky
- Hrnce a sady
- Zavařovací hrnce
- Džbány
- Vařiče
- Roboty
- Kuchyňské nože
- Konvice
- Odšťavňovače
- Mixéry
- Nápoje a Bar
- Flambovací pistole
- Kávovary
- Drtiče odpadu
- Barové židle
- Ostatní příslušenství
- Mísy, misky, dózy
- Mlýnky a strojky
- Příbory a sady
- Formy
- Kuchyňské baterie
- Kuchyňské dřezy
- Topinkovače
- Sendvičovače
- Vaflovače
- Výrobníky sody
- Praní a žehlení
- Kancelář
- Koupelna a toaleta
- Zdraví a krása
- Hubiče, lapače hmyzu
- Zavazadla
- Vánoční ozdoby a dekorace
- Generátory ozónu
Články
Novinky na e-mail
Masivní provedení z litého hliníku = je prakticky nezdeformovatený. Hluboký pekáč i smažící víko jsou opatřeny vnitřním nepřilnavým keramickým povrchem BIOPAN®.
Víko s vroubkovaným grilovacím dnem lze použít jako grilovací pánev na všech varných plochách mimo indukčních.
Max. rozměry: Š 42 cm x H 25,5 x V 16,5 cm (měřeno s nasazeným víkem), hloubka pekáče: 11,5 cm, objem 8 l,
hloubka víka: 5 cm a objem: 3,3 litru
Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost.
Silnostěnné provedení zajistí, že se formy a pekáče nezkroutí nebo nezdeformují, jako u běžných slabostěnných kovů = dlouhá životnost forem a pekáčů.
Víte že,...? DEDRA jako jediná fi rma na světě používá jasně zelený nepřilnavý keramický povrch BIOPAN®. Největší světový výrobce keramického povrchu tento odstín pojmenoval: DEDRA GREEN (DEDRA ZELENÝ).
Pekáč lze použít na všech varných plochách: plyn, el.sporák, sklokeramická deska, indukční deska, halogen, pečení v troubě (včetně poklice), na venkovních grilech.
TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!
Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy.
Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
Mohlo by Vás zajímat