Domácí potřeby Do kuchyně Nádobí Pánve BIOPAN® WOODOO, Rendlík Ø 16 cm, s rukojetí soft touch v imitaci dřeva, objem 1200 ml
- Doprava zdarma
- HIT
- Záruka 5 let
- Záruka 3 roky
- VIP CENY
- Akční nabídka
- Pomocníci při úklidu
- Do kuchyně
- Elektrické udírny
- Sušičky potravin
- Elektrické tlakové a pomalé hrnce
- Vakuové svářečky fólií
- Nádobí
- Pánve
- Fondue
- Rendlíky
- Hrnce a sady
- Zavařovací hrnce
- Džbány
- Vařiče
- Roboty
- Kuchyňské nože
- Konvice
- Odšťavňovače
- Mixéry
- Nápoje a Bar
- Flambovací pistole
- Kávovary
- Drtiče odpadu
- Barové židle
- Ostatní příslušenství
- Mísy, misky, dózy
- Mlýnky a strojky
- Příbory a sady
- Formy
- Kuchyňské baterie
- Kuchyňské dřezy
- Topinkovače
- Sendvičovače
- Vaflovače
- Výrobníky sody
- Praní a žehlení
- Kancelář
- Koupelna a toaleta
- Zdraví a krása
- Hubiče, lapače hmyzu
- Zavazadla
- Vánoční ozdoby a dekorace
- Generátory ozónu
Články
Novinky na e-mail
Vnitřní keramický povrch pánví S&P evokuje přírodní kámen, snadno se udržuje a má dlouhou životnost. Pánve mají masivní provedení a originální protiskluzovou rukojeť SOFT TOUCH (příjemná na dotek) v IMITACI DŘEVA. Lze je používat i na indukci
BIOPAN® WOODOO rendlík, vrchní průměr 16 cm, objem 1200 ml, výška 7,5 cm.
Rendlík BIOPAN® WOODOO
- odolný dvouvrstvý keramický povrch SALT&PEPPER, evokuje přírodní kámen, snadno se udržuje a má dlouhou životnost.
- indukční dno jehož masivní zpracování zajistí, že se „nezkroutí" nebo nezdeformuje
- masivní provedení z hliníkové slitiny, která dobře vede teplo
- vnější efektní reliéfní lesklý povrch
- originální protiskluzová termoizolační rukojeť SOFT TOUCH (příjemná na dotek) v imitaci dřeva.
Lze použití na těchto varných plochách:
plyn, el. sporák, sklokeramická deska, indukční deska, halogen
Není vhodné do myčky nádobí.
Keramický povrch pánví BIOPAN® WOODOO NEOBSAHUJE žádné PTFE a PFOA (toxické materiály), na rozdíl od běžných pánví s nepřilnavým povrchem ze supermarketu!
Průměr indukčního dna 10 cm.
TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!
Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy.
Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
„TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“
Podobné zboží
Mohlo by Vás zajímat